Jom Joint Venture!!!

Ak buat joint venture ini utk bg peluang pada yg x ada blog sendiri utk iklankan barang diorang. Klu berminat, email aku raja_karong@yahoo.com.my dan bagi email korang ke aku. Tapi pastikan korang sentiasa iklankan barang bundle dlm blog ni. Setakat satu barang je x payah la. Yang dah ada blog pun bleh join.Yg nk exchange link, email aku

Kod Babi. AWAS!!!  

Posted by Azri

Senarai kod yg mengandungi kandungan lemak babi:

E100, E110, E120, E 140, E141, E153, E210, E213, E214, E216, E234,
E252,E270, E280, E325,E326, E327, E334, E335, E336, E337, E422, 

E430, E431, E432, E433,E434, E435, E436, E440,E470, E471, E472, 
E473, E474, E475,E476, E477, E478, E481, E482, E483,E491, E492, E493,
E494, E495, E542,E570, E572, E631, E635, E904. 


-kebanyakannya ada pada makanan ringan. AWAS!!Perhatikan dulu kandungan makanan sebelum makan

-Mmg la kod ni byk utk kita hafal, rekodkanlah dlm henset anda supaya anda boleh rujuk sebelum membeli


Sumber: http://www.pkpim.net/v2/e-mel/aduan/210-kod-babi-pada-makanan-penting-untuk-umat-islam.html

This entry was posted on 5:35 PM and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments

Related Posts with Thumbnails