Jom Joint Venture!!!

Ak buat joint venture ini utk bg peluang pada yg x ada blog sendiri utk iklankan barang diorang. Klu berminat, email aku raja_karong@yahoo.com.my dan bagi email korang ke aku. Tapi pastikan korang sentiasa iklankan barang bundle dlm blog ni. Setakat satu barang je x payah la. Yang dah ada blog pun bleh join.Yg nk exchange link, email aku

Baju Burberrys of London Long Sleeve - Branded (SOLD)  

Posted by Azri












Condition A
Size L
-lebar baju : 46cm (dari bahu ke bahu)
-labuh baju : 64cm ( dari atas bahu ke bawah)
made in England
color cream
100% cotton
ada conteng pen skit kat logo burberry depan tu, x jelas pun dakwat pen tu
saper cepat dia dapat. murah dah ni

Azri: 017 9363445
Price: RM 40 / free postage
SOLD

This entry was posted on 10:51 AM and is filed under , , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments

Related Posts with Thumbnails