Jom Joint Venture!!!

Ak buat joint venture ini utk bg peluang pada yg x ada blog sendiri utk iklankan barang diorang. Klu berminat, email aku raja_karong@yahoo.com.my dan bagi email korang ke aku. Tapi pastikan korang sentiasa iklankan barang bundle dlm blog ni. Setakat satu barang je x payah la. Yang dah ada blog pun bleh join.Yg nk exchange link, email aku

Bahaya Cola & Pepsi  

Posted by Azri

Ada ustazah usrah beritahu... masa dia belajar kat mesir dulu, dia punya lecturer ada cerita... dulu ada sorang mamatyahudi ni datang egypt to study the muslims' lifestyle kat sana setelah serangan secara fizikal ke atas umat Islam tak berjaya. dia nak carik jalan untuk serang cara lain. 


Tapi Alhamdulillah, dia telah diberi hidayah semasa dia dok study umat Islam kat mesir tu. dia beritahu
lecturer ustazah ni, satu perkara org yahudi buat  untuk hapuskan keturunan umat Islam is to menghasilkan coca cola & pepsi yang di dalamnya ada chemical tomembantutkan penghasilan organ utk lelaki & perempuan. 

Menurut mamat tu, kat israel tak ada jual coke & pepsi sbb diorg tahu apa kandungan kat dalamnya and since jew is agama keturunan, diorg taknakle mandul! and kalau korang pernah terima forwarded email pasal bertapa acidicnya coke tu sampai boleh dissolve tulang & gigi (calcium containing compounds) and boleh buat cuci toilet! Utk wanita pula,kalau minum coke boleh menyebabkan haid if you're a wee bit late. so kalau minum banyak & at that time baru lekat zuriat, ada chances keguguran le, kan? therefore, untuk kemakmuran umat Islam & untuk kesihatan & untuk tak support jewish companies, please stop drinking & buying coke & pepsi

This entry was posted on 8:25 PM and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments

Related Posts with Thumbnails