Jom Joint Venture!!!

Ak buat joint venture ini utk bg peluang pada yg x ada blog sendiri utk iklankan barang diorang. Klu berminat, email aku raja_karong@yahoo.com.my dan bagi email korang ke aku. Tapi pastikan korang sentiasa iklankan barang bundle dlm blog ni. Setakat satu barang je x payah la. Yang dah ada blog pun bleh join.Yg nk exchange link, email aku

Baju Small Soldier - Based on Movie(SOLD)  

Posted by Azri











Condition A- ( ada beberapa lubang kecil, x nmpk pun. Lain lah klu tenung dekat, mmg nmpk la)
Size M/L
-Lebar baju 42cm (dari bahu ke bahu)
-Labuh baju 67cm (dari bahu ke bawah)
Tag Small Soldier (dah kabur)
nk jual sbb dah byk stock baju, dah x terpakai dah

Azri: 017 9363445
Price: RM 20
SOLD

This entry was posted on 3:52 PM and is filed under , , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments

Related Posts with Thumbnails