Jom Joint Venture!!!

Ak buat joint venture ini utk bg peluang pada yg x ada blog sendiri utk iklankan barang diorang. Klu berminat, email aku raja_karong@yahoo.com.my dan bagi email korang ke aku. Tapi pastikan korang sentiasa iklankan barang bundle dlm blog ni. Setakat satu barang je x payah la. Yang dah ada blog pun bleh join.Yg nk exchange link, email aku

Baju Jean Michel Basquiat(SOLD)  

Posted by Azri











Condition A
Size L (belum alter)
-lebar 52cm (dari bahu ke bahu)
-labuh 69 cm ( dari bahu ke bawah)
color hitam
MURAH!!!nk let go je brg ni. Saper cepat dia dapat
Azri: 017 9363445
Price: RM 35 RM30 / FREE POSTAGE
SOLD

This entry was posted on 12:42 PM and is filed under , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments

Related Posts with Thumbnails