Jom Joint Venture!!!

Ak buat joint venture ini utk bg peluang pada yg x ada blog sendiri utk iklankan barang diorang. Klu berminat, email aku raja_karong@yahoo.com.my dan bagi email korang ke aku. Tapi pastikan korang sentiasa iklankan barang bundle dlm blog ni. Setakat satu barang je x payah la. Yang dah ada blog pun bleh join.Yg nk exchange link, email aku

Kasut Puma(SOLD)  

Posted by Azri


















Cindition: A (cuma ada koyak skit kat bhgn blakang dlm tu, bhgn koyak tu ada lapisan keras belakang tu. X tembusnya, tgk gmbr atas).
Size 9
Color: Putih dan coklat
Bleh nego lagi skit2
Murah dah ni

Azri: 017 9363445
Price: RM 80 RM70 / FREE POSTAGE - NEGO TILL LET GO
SOLD


This entry was posted on 12:53 PM and is filed under , , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments

Related Posts with Thumbnails