Jom Joint Venture!!!

Ak buat joint venture ini utk bg peluang pada yg x ada blog sendiri utk iklankan barang diorang. Klu berminat, email aku raja_karong@yahoo.com.my dan bagi email korang ke aku. Tapi pastikan korang sentiasa iklankan barang bundle dlm blog ni. Setakat satu barang je x payah la. Yang dah ada blog pun bleh join.Yg nk exchange link, email aku

Seluar Jeans 45 RPM Studio Standard(SOLD)  

Posted by Azri














Condition A( x lusuh)
Size 31/32
Color: Hijau Gelap
Made in Japan
Nk jual murah2 jer ni..saper cepat dia dapat

Azri: 017 9363445
Price: RM80  RM60 / FREE POSTAGE
SOLD

This entry was posted on 7:32 AM and is filed under , , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

2 comments

salam,,ader ker x lg jeans nie?harga xley kurang lg ker?

seluar ni mmg ada lg pun...klu dah tulis sold out baru la dah jual...bleh lg nk nego tp klu bleh in touch guna henset la..senang skit

Related Posts with Thumbnails