Jom Joint Venture!!!

Ak buat joint venture ini utk bg peluang pada yg x ada blog sendiri utk iklankan barang diorang. Klu berminat, email aku raja_karong@yahoo.com.my dan bagi email korang ke aku. Tapi pastikan korang sentiasa iklankan barang bundle dlm blog ni. Setakat satu barang je x payah la. Yang dah ada blog pun bleh join.Yg nk exchange link, email aku

Cap / Topi Lacoste(SOLD)  

Posted by Azri











Condition A (cuma ada skit kotor2, warna putih kan biasa la cepat kotor skit)
Kat atas penghadang cap ni ada kunig skit...x nmpak manapun..kat gambar pun x nmpak
Kutip dari bundle ni
Saiz boleh fit blake
Boleh laras ikut saiz kepala(tgk gambar)
simple but cool
nk letgo murah2 jer ni

Azri: 017 9363445
Price: RM 25
SOLD

This entry was posted on 9:56 AM and is filed under , , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .
Related Posts with Thumbnails