Jom Joint Venture!!!

Ak buat joint venture ini utk bg peluang pada yg x ada blog sendiri utk iklankan barang diorang. Klu berminat, email aku raja_karong@yahoo.com.my dan bagi email korang ke aku. Tapi pastikan korang sentiasa iklankan barang bundle dlm blog ni. Setakat satu barang je x payah la. Yang dah ada blog pun bleh join.Yg nk exchange link, email aku

Baju Adidas(SOLD)  

Posted by Azri





Klik gambar klu nk besarkan gmbr
Condition A+
color hitam
aku rase saiz M.Bila aku pakai mcm saiz M.
Made in Japan
kain 55% & 45%. Aku x tau apa yg % sbb tulisan jepun
ada tag kat tepi lengan
saper cepat dia dapat
for serious buyer only

Price: RM 40+pos laju @ RM 35+pos biasa
Azri: 0179363445


SOLD (RM35)

This entry was posted on 7:18 PM and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments

Related Posts with Thumbnails